Tipsa oss webmaster@alltomjapan.se

Allt om Costa Rica

Snart är det äntligen dags för årets äventyr, och den här gången så styr vi kosan mot en av Sydamerikas kanske vackraste länder Costa Rica. Detta är den enda kontinent i världen som jag ännu inte utforskat och jag vill lära mig allt som finns att vet om Costa Rica.

Detta är nämligen en av de främsta anledningarna som jag beger mig iväg på dessa årliga äventyren. Jag vill helt enkelt upptäcka världen och lära mig mer om den kultur som ännu är okänd för mig. Och vad är då ett bättre sätt att lära känna ett land än att åka dit och själv uppleva det livet?

Det finns nog ingenting som går upp emot den känsla man får när man för första gången besöker ett land man aldrig varit i förut. Bara dofterna kan säga en hel del om ett land och om dess kultur. Hur denna Costa Rica-resa kommer att bemöta mig har jag ännu ingen koll på, men jag är säker på att det kommer att bli en upplevelse värd att minnas. För när senaste blev man egentligen besviken när man besökte ett nytt land? Aldrig någonsin i historien.