Tipsa oss webmaster@alltomjapan.se

Populära leksaker i Japan

Att Japan har många roliga leksaker är ingen hemlighet nu för tiden. Hello Kitty, Anime, Manga… Intresset för japanska leksaker har formligen exploderat under senare år och det är inte bara barn som tycker om dem, många vuxna finner dem lika roliga.

Var hittar jag populära leksaker från Japan?

Japanska leksaker har som sagt ökat enormt i popularitet, varför du inte längre behöver söka dig till japanska webbutiker för att köpa hem de populära leksakerna. Idag finn ett flertal svenska butiker som marknadsför japanska leksaker, till mycket rimliga priser. På Roligaprylar.se hittar du många olika produkter. Här finns till exempel Sunshine Buddy, den lilla filuren som alltid är glad när solen skiner. Här kan du också köpa Domo Kun, tygfiguren som är maskor för en av Japans mest populära tv-kanaler. På Roligaprylar.se kan du också köpa japanska byggsatser med robotar av papper, som är oerhört populära.

En annan bra svensk webbutik som säljer populära japanska leksaker är Aya.nu. Här hittar du Ghibli kollektionen med söta mjukdjur i olika färger. Du kan också köpa anime, manga och andra actionfigurer. Aya säljer bland annat Keroro Gunso figurer i olika modeller.

Är du Hello Kitty fanatiker bör du besöka Gadgetgirl.se, där du hittar många roliga produkter med den söta lilla katten på. Här finns webbkameror, iPhone tillbehör, klistermärken och till och med mobiltelefoner med Hello Kitty!

Japanska webbutiker med leksaker

Men, ska du hitta de coolaste japanska prylarna och leksakerna måste du så klart gå till själva källan, det vill säga Japan. Det finns mängder av japanska webbutiker som säljer leksaker online, här gäller det bara att sålla i utbudet. En favoritsida är Tokyocube.com som har superhäftiga produkter. Sidan är dessutom tillgänglig på engelska, vilket är en klar fördel. Här kan du till exempel köpa Cosmic Uamou, som är en fantastiskt fin ny serie av handmålade dockor i unik design och läckra färger. Figurerna är alla signerade av konstnären. Men på Tokyocube finns också andra leksaker, så ta god tid på dig att surfa runt på sidan.

På Bigbadtoystore.com hittar du tusentals japanska leksaker och däribland mycket manga och anime. Här kan du köpa Asagi, Mazinger, Akikan och Anime x, bland mycket annat. Sajten är amerikansk, men om du ser till att köpa japanska leksaker tillsammans med några andra, kan ni komma billigare undan.

Som synes finns det mängder av ställen som säljer populära japanska leksaker online. Det du får räkna med är dock att priset för japanska leksaker är ganska högt, men de flesta brukar tycka att det är värt det.