Tipsa oss webmaster@alltomjapan.se

Mitt livs resa går till Japan

Ände sedan jag kan minnas har Japan varit mitt drömresmål. Enligt mig har det alltid funnits något speciellt med Japan, något nästan mystiskt som inte riktigt går att beskriva. Jag kan egentligen inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör att detta land fascinerar mig, men jag misstänker att det är den spännande och mytomspunna kulturen de har. För att inte tala om all deras historia, som sträcker så långt bak i tiden att man knappt kan föreställa sig det.

Därför så har jag nu bestämt mig för att gå till botten med mina dröm om Japan, och äntligen bege mig dit. Det kommer troligtvis att bli en resa jag aldrig glömmer och bara tanken på att åka dit gör mig svag i benen.

Det första jag tänker göra är att försöka hitta så billiga flygbiljetter så möjligt, just eftersom jag vill kunna göra allt jag vill när jag väl är där. Inte vill man vara snål på sin första resa till Japan.  Som jag visste är det väldigt dyrt att överhuvudtaget ta sig dit, men detta beror ju trots allt på att avstånden är så väldigt stora. Men efter att ha letat runt i flera veckor verkar det som om att jag äntligen kommit över en sajt som har billiga resor till Japan.  Och detta är jag så tacksam för, annars hade jag troligtvis aldrig kommit iväg på min livs resa.

Så nu är det bara planering som gäller, då jag snart beger mig till den outforskade kontinenten Japan.